top of page

Tietoa meistä

Lintupajun hevostila on 2009 perustettu hevosalan yritys, joka tuottaa ratsastustunteja, hevosavusteisia palveluja, hevosten ratsutuspalveluja sekä majoitusta. Tarjoamme idylliset puitteet maaseudun rauhassa. Toimimme Jokioisten Vaulammilla n. 10km Ypäjän hevosopistolta. Käytössämme on 10 hevosen talli, maneesi ja kaksi kenttää.

Panostamme palveluissamme yksilöllisyyteen ja teemme työtä hevosten ehdoilla asiakasta kuunnellen. 

Ida Nieminen

IMG-20210529-WA0001.jpg

Hei!

Olen Ida ja vastaan Lintupajun hevostilan ratsastustunti- ja majoituspalveluista. Olen koulutukseltani ratsastuksenohjaaja  ja sairaanhoitaja YAMK sekä hevosavusteisen toiminnan ohjaaja. Hevoset ovat olleet osa elämääni lapsesta asti ja oman yritystoiminnan aloittamisesta on tullut kuluneeksi 15 vuotta. Olen kilpaillut eri lajeissa poniratsastajasta asti ja tällä hetkellä kilpailen tavoitteellisesti  kenttäratsastuksessa.

Minulle on tärkeää hevosten ja asiakkaiden hyvinvointi. Painotan opetuksessa hyviä hevosmiestaitoja ja asioiden opettelua niin hevosten kuin asiakkaiden ehdoilla. Opetus rakennetaan yksilöllisesti pienryhmissä, jossa jokaisella on mahdollisuus oppia mahdollisimman hyvin. Panostan siihen, että asiakas sekä hevonen voivat hyvin niin fyysisesti kuin psyykkisesti.

Yhteistyöterveisin,

Ida

bottom of page